Salg

SR-Bolig er en ejendomsmæglervirksomhed som tilbyder en traditionel bolighandel på utraditionel vis.

I disse elektroniske tider, foregår de fleste kontakter mellem køber og mægler via Internettet og/eller pr. telefon, det er den udvikling jeg vil udnytte. Til Internethandel er der ingen grund til at ha´ et dyrt kontor på “strøget”, derfor kan jeg holde faste omkostninger nede, til gavn for begge parter. Sælger bor typisk i lokalområdet og her er det mit udgangspunkt at mødes hos kunden. Jeg har selvfølgelig et kontor hvor der er mulighed for at mødes men mit udgangspunkt er at komme til dig.

 Bestil en gratis salgsvurdering som er gratis og uforpligtede:

 BESTIL SALGSVURDERING – tryk her!

 Har du selv en køber 

· Vi vurderer gerne ejendommen, således du/I kan få et udgangspunkt at forhandle ud fra.

· Vi fremskaffer alle relevante dokumenter.

· Vi udarbejder købsaftalen som regulerer aftalen mellem dig/jer.

Kontakt venligst SR-Bolig for nærmere aftale
info@sr-bolig.dk