Salg

Huse til salg Rønnede og Haslev

Hos SR-Bolig har vi flere huse til salg i Rønnede, men også Haslev og Næstved. Vi tilbyder en traditionel bolighandel på utraditionel vis.  

Med fokus på de gode, gammeldags dyder foretager vi bolighandel med en åben og gennemsigtig dialog, så du som sælger eller køber altid har fuldt overblik. 

Vi ønsker blot, at du får opfyldt din boligdrøm, hvorfor vi også arbejder ud fra en fast og billig salær. Men selvom vi er en ejendomsmægler, der tager hånd om de gamle værdier, griber vi også mulighederne med elektronisk bolighandel. 

Elektronisk bolighandel

I disse elektroniske tider foregår de fleste kontakter mellem køber og mægler via Internettet og/eller pr. telefon, og det er den udvikling, som vi udnytter hos SR-Bolig. Til internethandel er der ingen grund til at have et dyrt kontor på “strøget”, derfor kan jeg holde faste omkostninger nede, til gavn for begge parter.

Sælger bor typisk i lokalområdet og her er det mit udgangspunkt at mødes hos kunden. Jeg har selvfølgelig et kontor, hvor der er mulighed for at mødes, men mit udgangspunkt er at komme til dig.

Bestil en gratis salgsvurdering

Hos SR-Bolig tilbyder vi en gratis og uforpligtende salgsvurdering, der skal give dig et overblik over din bolighandel. Ønsker du en vurdering, kommer vi gerne ud til dig og går boligen igennem. Vi beregner boligens optimale pris, og tegner et salgsbudget til dig. 

 Bestil en gratis salgsvurdering som er gratis og uforpligtede:

 BESTIL SALGSVURDERING – tryk her!

 Har du selv en køber 

· Vi vurderer gerne ejendommen, således du kan få et udgangspunkt at forhandle ud fra.

· Vi fremskaffer alle relevante dokumenter.

· Vi udarbejder købsaftalen som regulerer aftalen mellem dig/jer.

Kontakt venligst SR-Bolig for nærmere aftale
info@sr-bolig.dk