Til salg

Huse og boliger til salg i Haslev & Rønnede

Hos SR-Bolig har vi et stort udvalg af huse til salg i Haslev, men også i Rønnede og Faxe. Vi har alle slags boliger til salg, både lejligheder og villaer.

Med SR-Bolig vil du, udover et stort udvalg af huse, også opleve at vi tilbyder en service udover det sædvanlige. Men med en salær langt under det sædvanlige.

Samtidig tilbyder vi, at du får din bolig salgsvurderet gratis og uforpligtende.

Se vores huse til salg i Haslev & omegn

 

Køb & salg af boliger uden problemer

Uanset om du ønsker at sætte din bolig til salg, eller om du ønsker at købe en bolig, er du i sikre hænder hos os. Vi brænder for at sikre dig en god handel, og du vil opleve, at vi er grundige i vores arbejde, når vi gør din bolig salgsklar.

Vi er en selvstændig mægler, og det garanterer dig en ærlig handel. Vores faste salær, uanset boligens pris, sikrer dig mest muligt ud af dit salg.

Vi ønsker at skabe værdi for dig. Derfor vil du få en professionel vurdering af din boligs markedsværdi og dertil boligens salgspotentiale. Derudover vil vi rådgive dig i forhold til, hvilke tiltag, der skal til for at optimere salget.

Hos SR-Bolig har vi et altid stort udvalg af flotte huse til salg i Rønnede, Haslev, Faxe og omegn.

Og vi er sikre på, at du kan finde drømmehuset hos os. 

Vi vil gerne hjælpe dig med at navigere rundt i boligmarkedet, og ønsker du en specifik type bolig, kan du tilmelde dig vores køberkartotek. Så får du besked, når der er en bolig, der matcher dine behov og krav.